Call of Duty Cold War

Ben jij op zoek naar een schietspel voor op de computer of een spelcomputer? Dan is het goed om te kijken naar de mogelijkheden van Call of Duty: Cold War. Call of Duty: Cold War is namelijk een spel uit de series van Call of Duty. Elk jaar wordt er weer een nieuwe versie gelanceerd. Ben jij benieuwd wat Call of Duty: Cold War jullie te bieden heeft? Hieronder zullen we het kort hebben over de verschillende modes die je kunt spelen in Call of Duty: Cold War.

Het spelen van de campaign

Als eerst is het mogelijk om een campagne te spelen bij Call of Duty: Cold War. Call of Duty: Cold War heeft namelijk een leuk verhaal geïntegreerd, echter is het wel goed om te benoemen dat het verhaal niet enorm lang is waardoor je snel uit bent gespeeld. Speel jij een spel puur voor de singleplayer? Dan is het aan te raden om een ander spel te kiezen. Ben je echter op zoek naar een online game? Dan is Call of Duty: Cold War een ideale keuze.

De multiplayer van Call of Duty: Cold War

Als je op zoek bent naar een multiplayer game, dan is het zeker aan te raden om voor Call of Duty: Cold War te kiezen. Hierin zijn namelijk diverse modes beschikbaar waarbij jij aan de slag kunt. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een spelmodus genaamd Domination. Tijdens een potje Domination is het de bedoeling dat je zoveel mogelijk vlaggen behoudt. Voor elke vlag krijg je per een x aantal seconde een punt. Het team dat als eerst bij de 200 punten is, heeft gewonnen.

Naast Domination is het ook mogelijk om te kijken naar andere spelmodus. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan Search en Destroy of Demolition. Daarnaast heeft Call of Duty: Cold War een mooi rank systeem waardoor je continue jezelf kunt blijven ontwikkelen. Hierdoor zul je niet direct uitgespeeld zijn. Het is zelfs mogelijk om wapen skins te verdienen.

Zombies is ook een mogelijkheid

Daarnaast is het ook mogelijk om in Call of Duty: Cold War zombies te spelen. Bij zombies is het leuk omdat je tegen zombies moet spelen. Dit kun je in je eentje doen of met vrienden. Hierbij is het goed om te benoemen dat elke ronde dat je speelt lastiger wordt en dat je een x aantal keer beschadigd kan raken. Als je te vaak gehit wordt, zul je dood gaan wat zal resulteren in het einde van de ronde.